Снимка БулфотоГръцката полиция, която откри днес 41 мигранти, мъже и момчета,

...
Снимка БулфотоГръцката полиция, която откри днес 41 мигранти, мъже и момчета,
Коментари Харесай

Камионът, в който гръцката полиция откри 41 мигранти, е с българска регистрация

Снимка Булфото

Гръцката полиция, която откри през днешния ден 41 мигранти, мъже и момчета, в хладилен камион, разгласи, че транспортното средство е с българска регистрация.

Камионът е пътувал по автомагистрала в Северна Гърция, откакто най-вероятно е влезнал в страната от прилежаща Турция, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс и АП. Мигрантите, множеството от Афганистан, са живи и невредими, заяви полицейски представител, като добави, че хладилната система на камиона не е била включена. Освен афганистанците в камиона е имало един иранец и един сириец, а шестима от мигрантите били малолетни. Полицията заяви, че осем мигранти от камиона са имали дихателни проблеми, само че другите нямали недоволства.

Полицията спряла камиона покрай град Ксанти за рутинна инспекция. Шофьорът, 40-годишен грузинец, бил задържан, а мигрантите - отведени в близкото полицейско ръководство за идентификация.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР